A la Fundació Mans a les mans seguim construint amb les famílies

Des dels nostres inicis a la Fundació Mans a les mans hem treballat amb les famílies del centre. No obstant això, aquesta atenció sempre ha sigut més individualitzada i no tan grupal. Per això. aquest curs hem volgut apostar per uns espais més col·lectius on compartir moments i experiències amb elles. Els espais estan pensats també per a poder desconnectar i facilitar noves eines per a seguir construint vincles amb els infants.

Els tallers tenen lloc a la Fundació dos matins al mes i hi participen un grup de 15 mares. Des de la Fundació creiem que aquests espais són importants per a cuidar-se i cuidar-nos. Sobretot com a dones i com a mares. Espais on compartir, motivar i, sobretot, passar-ho bé.

A més, com a petició de les famílies, també hem aprofitat per acompanyar-les en el procés d’aprenentatge del català. Dos cops per setmana aprofitem per trobar-nos i oferir espais de conversa.

Els tallers més recents s’han centrat a aprendre i compartir experiències d’altres països. Per exemple, durant les passades festes, vam dedicar diverses sessions a preparar un dinar nadalenc típic de l’Equador. Així, amb l’excusa de trobar-nos, vam poder pensar les receptes, cuinar els ingredients i gaudir d’un dinar ple de bons.

Deixa un comentari