Aquest estiu a La Marina ha estat fantàstic!

Molts infants i adolescents han pogut moltes activitats educatives i de lleure.

FUNDACIÓ MANS A LES MANS

110 infants i joves han pogut tenir les mateixes oportunitats a la Fundació Mans a les mans aquest estiu. Han estat cinc setmanes d’activitats molt intenses i enriquidores que ens han carregat bé les piles de somriures i experiències i acabar aquest curs tan especial amb un bon regust de boca. Gràcies a totes les que ens heu ajudat a fer que els infants i joves poguessin gaudir d’un bon Estiu!

IMAGINA’T

Aquest any tot i tenir un estiu diferent desde l’Imaginat hem tornat a tenir casal d’estiu. Hem hagut de fer un casal una mica diferent a altres vegades degut a les noves normatives pel Covid 19. Tot i així tant els infants com nosaltres ens ho hem passat molt bé!

Hem pogut parlar amb els infants sobre la situació actual del Covid i com això ens ha afectat i els canvis que han hagut en el nostre dia a dia des de llavors. Ha sigut una bona oportunitat per parlar sobre com es sentíen i tornar a relacionar-se amb altres infants. Tampoc han faltat els nostres jocs a les pistes, els treballs manuals, petites excursions per diferents parcs del barri (Can Sabaté, Can Ferrero, Sant Cristòfol), fer un tram de la ruta de la pedrera o espais com el Jardí Botànic de Montjuïc.

AL CASAL MONTJUÏC HEM CREAT
HISTÒRIES AQUEST ESTIU

CREACIÓ DE JOCS AL CASAL
En la primera setmana ens van comunicar que per a la darrera setmana d’agost hauríem de preparar un joc per a l’altra equip. Ens donaven a triar entre jocs d’aigua, reptes i jocs de coneixement em va semblar molt divertit poder preparar jocs per a l’altre grup. Jo vaig escollir el de reptes perquè m’agrada ajudar a que puguin aconsegueixen les seves proves festes per mi i la meva companya. I el més important és que es puguin divertir i treballar en equip.També amb l’ajuda dels educadors podem treure més profit als nostres jocs.

EL CASAL I LA MÚSICA
M’agrada venir a casal perquè distreure la meva ment en altres coses em perdo un moment de la meva vida quotidiana, m’agraden les classes per que són divertides, m’agrada quan escoltem música i fem temàtiques noves.

M’agrada una classe en especial en la qual ens vam relaxar a terra i escoltàvem música relaxant i carlos ens deia que imaginessim com sonava el riu i que imaginessim moltes coses va ser molt divertit era tan relaxant que ens vam quedar adormits, m’agrada quan ens mullem amb els de l’altra classe, el meu estiu s’ha fet una mica més divertit.

CASAL DE L’INS MONTJUÏC
Jo a el principi no volia venir per què no volia fer casal aquest any i vaig creure que seria un mal casal, després de venir els primers dies em vaig adonar que el casal hi havia poques persones, però fem coses interessants, unes de les coses que més m’agrada són els jocs d’aigua.

Els monitors són macos i són molt bons escoltant, ajudant, t’ajuden en el que necessitis i intenten que et diverteixis més.

Aquest casal a estat molt millor del que creia i em diverteixo fent les
activitats

CASAL…
Al principi m’imaginava que anava a ser un lloc a l’aire lliure amb molts nois i noies si que anàvem a fer molt reforç i jocs d’aigua, però quan vaig arribar, vaig veure que era un institut i no hi havia molts nois i noies com m’ho imaginava però malgrat això no está malament, m’entretinc força amb els jocs que fem.

LA EXCURSIÓN
Habia una vez un casal que se llamaba casal montjuÏc. Un dia habia una excurcion en un bosque, ese dia era martes. Los monitores ni los niños y niñas sabia lo que hiba a pasar en esos momentos…

Los niños y niñas llegaro temprano al casal y con la emocion de que hiban a ir al bosque. Los monitores tomaron lista y los conto todos para saber cuantos habian. ya estaban en el autobus y todos estaban esperando para llegar al bosque.

Los niños y niñas se bajaron del autobs, angustiados para ir al bosque. Todos fueron caminando al bosque. alfin entaron al bosque, (todos estaban caminando…).

Llegaron todos a un sitio donde podian almorzar. Ya todos habian almorzado, pero, un niño se fue corriendo hacia un arbol que vio muy intersante y salio corriendo sin saber, lo que se le venia. El niño se quedo mirando el arbol fijamente hasta que vio a una niña, entonces el niño salio corriendo para hablar con ella, pero… vio que no era una niña sino que era un extraterrestre.

Entonces el niño se asusto y salio corriendo pero el extraterresre lo cogio y lo mató.

Los monitores escucharon gritos y se preguntaban de quien era pero una monitora se dio cuenta que faltaba un niño y salio corriendo donde se escucho el grito pero en ese momento cuando se hiba acercando vio manchas de sangre entonces, vio al niño muerto, la monitora se hiba acercando para coger al niño pero ella sabia que no estaba sola y se fue a esconder en un arbuzto. entonces el extraterrestre la escucho y fue a por ella, encontro a la monitora y la comenzo a ahorcar, pero vino otro minitor y con un palo le pego al extraterrestre y el extraterrestre cogio con el otro brazo al monitor y con su fuerza les decapito. el extraterrestre estaba oliendo a los otros que estaban en la excurcion y fue a por ellos… entonces comenzo matando al ultimo monitor y matando a todos pero dejo a una niña viva y se la llevo a su planeta. fin !!!

EL MISTERIO DE GRAVITY FALLS
NOA TOUZA MORALES / LUCIA SANCHEZ

En 1895 se volvio famoso un pequeño pueblo a las afueras de la ciudad, su fama surgio gracias a sus pequeñas actividades que preparaban para los turistas, estaba en medio de las montañas.

En un lugar apartado. Tambien se preparaban excuriones y juegos para los mas pequeños, Uno de sus fenomenos era la cabaña del misterio, que tenia un pequeño patio , era el unico sitio que podias uilizar el telefono, ya que no habian rastros de ordenadores, cobertura, ni nada que tubiera que ver con eso. El misterio te lo explicare ahora, era un sitio muy extraño donde facilmente desaparecian niños, la primera fue Lucia Sanchez, gracias a esto
perdio su buena fama. Hace unos años, en agosto de 1980 se descubrio un bunker debajo de la cabaña de los misterios donde nadie se atrevia a entrar, los niños desaparecidos y ahora esto. Cada noche se escuchaba algo, parecia una niña pero nadie estaba seguro, se decia el rumor de quera la voz de la primera niña que desaparacio. Tambien habia un rumor de que habian cosas “paranormales”, mucha gente pensó que era mentira pero no
era asi, despues de 2 años dos hermanos escucharon de este pueblo, y decidieron buscarlo, lo raro es que no habia ubicacion, fueron a preguntar a la policia sobre el pequeño pueblo y sus extraños sucesos, de los niños que desaparecieron. No había ni un misero registro, ni de los niños, ni del pueblo.

Investigaron pero no vieron nada, en el 2020 volvio aparecer este pueblo que ahora nadie conocia, y volvio a pasar todo, cada unos cuantos años aparecia pero nadie parecia acordarse de su existencia, para que mentir? seguramente se me olvidara tambien a mi, por eso escribo esto esperando encontrar este pequeño relato, pues llevo encerrada aqui mas de 3o años, aunque nunca me acuerdo de nada, ahora es muy tarde, voy dejando pistas para acordarme, a si que Lucia, te deseo suerte. Lo unico que te voy a decir, huye. Ellos te intentaran buscar, pero moriran en el intento, Otra vez moriran, y todo volvera a suceder.

Deixa un comentari