Aquest mes us volem presentar un nou servei que s’ha incorporat al districte de Sants-Montjuïc, es tracta de “Aquí T’Escoltem”

l’Aquí T’Escoltem, un servei de l’Ajuntament de Barcelona per a adolescents i joves d’entre 12 i 20 anys dimarts i dijous de 16:00 a 20:00 a l’Espai Jove La Bàscula.

Els punts ATE (Aquí T’Escoltem) estan situats a equipaments juvenils de Barcelona. Des d’aquest servei es proporcionen eines i recursos als nois i noies per enfortir les seves habilitats personals i socials, i fomentar el seu creixement personal des de l’atenció individual i les activitats grupals. Aquest servei treballa en estreta relació amb el Centre per a Famílies amb Adolescents, que conjuntament formen el SAIF.

El Centre per a Famílies amb Adolescents és un servei adreçat a les persones que exerceixen el rol parental (pares, mares o tutors/ es). I s’ofereix informació, formació i orientació. En el cas de l’ATE, els solen fer tallers trimestrals, on a partir de una tècnica en concret, com pot ser el graffiti, el rap, la dansa, el teatre, etc. es treballen aspectes més personals, com les, l’autoestima,  l’autoconeixement, l’esperit crític, les habitats socials, etc.

També es fan activitats més puntuals i més concretes, i es treballen aspectes com poden ser el treball de les emocions, la sexualitat, el cicle menstrual, etc. En quant a l’atenció individual
es busca crear un espai confidencial i de confiança, on la persona que hi participa trobi sentir-se agust i poder compartir allò que li angoixa per poder buscar solucions.

Dimarts i dijous de 16:00 a 20:00 h

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari