Aquí T’escoltem

Els punts Aquí T’escoltem forma part del Servei per a adolescents i Famílies de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest servei municipal és gratuït i té la finalitat d’oferir un acompanyament als adolescents i a les seves famílies des d’una mirada positiva d’aquesta etapa vital, incorporant la prespectiva de l’educació emocional per afavorir al benestar i la millora d’habilitats socials i personals. 

Per dur a terme aquesta tasca compta amb dos dispositius (els ATE i el Centre per a famílies) per promoure la salut emocional durant l’adolescència i la joventut, tant per a les persones joves, com per a les seves famílies. 

S’ofereix dues vies d’atenció a les persones joves que arriben a l’ATE:  

  • Assessorament individual: espai d’escolta amb una professional de la psicologia per a aquelles persones que es senten preocupades, desconcertades, desbordades… i cerquen l’acompanyament d’un professional. Hi ha la possibilitat de coordinar-se amb el Centre per a famílies amb adolescents en el cas que es valori la possibilitat de fer atenció familiar.
  • Activitat grupal: espai d’atenció grupal amb una professional de l’ambit de l’educació social, qui organitza diferents tipus d’activitats (tallers, jocs, cercles de paraula,…) per a proporcionar les eines necessàries per a l’autoconeixement, potenciar l’autoestima, i afavorir la pressa de consciència de la regulació emocional per aquest nou moment vital de la persona arribada a l’adolescència.

Aquest curs podreu comptar entre altres amb twerking, entre joves, o altres activitats a la Bàscula!.

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari