Brot de música a la Marina

El Brot és un concurs de bandes joves que pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant les bandes novelles i oferint-los un altaveu que els serveixi per donar-se a conèixer.

És, a més, un projecte que promou també la incorporació de noves bandes joves al circuit d’equipaments juvenils i musicals de la ciutat. Centres que ofereixen recursos per a la creació musical, disposen de bucs d’assaig, d’estudis de gravació i produeixen una activitat i una programació musical de qualitat.

Treballa per a la difusió de les bandes seleccionades, mitjançant els màxims mitjans de promoció i potenciant, d’aquesta manera, la música en viu.

Des de la Bàscula treballem en xarxa en la coproducció d’aquest festival junt amb el Departament de Joventut de la ciutat i equipaments de proximitat dedicats tant  a la música com al treball de dinamització amb els joves. Espais joves com La Fontana, Garcilaso, Les Basses, Boca Nord o nosaltres ens aliem amb alguns centres cívics com Albareda o El Coll.

Dissabte dia 22 vam acollir l’última semifinal del festival. Quatre bandes emergents de la ciutat van tenir l’oportunitat de tastar el directe pujant a l’escenari de la sala gran. Van actuar CjRNDS, FUR, J.A.N. i Dunkan & Dj Macia.

Una vetllada de barreja d’estils amb rap incisiu, reggae melòdic o l’electrònica més subtil. Oportunitat i experiència per a les noves bandes que són el motor creatiu de la ciutat.
Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari