Celebrem els 50 i més

Amb aquest número celebrem els 50 suplements de la TIAF al diari de La Marina. En iniciar aquest projecte no ens imaginàvem tot el que s’ha fet i impulsat amb tantes persones que viuen i treballen als barris de La Marina!

Han estat suplements donant veu i posant cara a infants, adolescents, famílies, serveis i entitats que treballen pel benestar infantil a La Marina. Durant aquests 50 suplements hem tractat la major part dels temes rellevants pel desenvolupament infantil, hem parlat de la situació de les famílies al nostre barri, ens hem fet ressò d’activitats fetes i de projectes per desenvolupar, i hem difós els seus continguts digitalitzats a http://www.tiaflm.org i a http://lamarina.cat/mes/tiaf/ a on els podeu trobar.

A vegades hem explicat petites històries com aquesta: “Algú havia sentit parlar molt de la preciosa i aromàtica fusta de sàndal, però mai havia tingut ocasió de veure-la. Volia conèixer aquesta apreciada fusta. Per a això, va escriure a tots els seus amics i sol·licitar-los un tros de sàndal. Així, va començar a escriure cartes i cartes, sempre amb el mateix prec: “Si us plau, envieu-fusta de sàndal”. Però un dia, de sobte, mentre estava davant el paper, pensatiu, rosegar el llapis amb el qual tantes cartes escrivís, i de sobte va olorar la fusta del llapis i va descobrir que era de sàndal”. El suplement TIAF que teniu a les mans té un gran potencial que cal desenvolupar molt més.

Finalitzem amb el final de l’editorial del primer suplement: “Volem animar que tothom participi perquè considerem que la TIAF sense la participació de les persones a les quals es destina (que són els pares i mares, els infants i els adolescents) té poc sentit. Us animem a conèixer i participar d’aquesta experiència”.

L’equip TIAF

Deixa un comentari