Maig 2017 / TIAF Info / Nº 34

Versió Impresa

 

Us recordem, que el Suplement TIAF i la web www.tiaflm.org, són espais oberts a tothom. Si voleu participar, ens podeu enviar les vostres propostes a tiaflm.suplement@gmail.com

La participació, un dret de tothom

 

Segurament una de les preocupacions més grans que té la nostra societat avui dia sigui la de consolidar i profunditzar el sistema democràtic que ens hem donat com a marc de convivència. La premsa i la televisió ens donen notícies diàriament de tot tipus de conflictes, casos de corrupció, de violència de gènere que en un primer moment ens pertorben, ens commouen, alteren el nostre estat anímic. Aquetes primeres reaccions són conseqüències lògiques davant uns fets que ens venen a demostrar que alguna cosa no funciona prou bé.

Familia, una realitat canviant

 

Les dates assenyalades en el calendari ens recordem dies en els que la comunitat internacional decideix visibilitzar drets en construcció. El Dia Internacional de la Família es celebra cada any el dia 15 de maig des de 1994. Es tracta d’un dia especial on es promou la conscienciació i un millor coneixement dels processos socials, econòmics i demogràfics que afecten a aquest nucli de la societat.

Així són els tallers d’Habilitats Parentals

 

Ja hem acabat el taller d’habilitats parentals per a mares i pares d’infants de P3, P4 i P5. Com a equip de moderadores estem molt contentes i satisfetes del camí fet amb el nostre grup de mares i pares. Un grup molt participatiu i amb moltes ganes d’aprofitar l’espai pel benefici familiar. Ens han fet la feina molt fàcil, i esperem que totes hagin acabat amb la sensació d’haver-se emportat aprenentatges i experiències a casa. També estem agraïdes a l’escola SEAT que ens ha cedit l’espai i personal molt amable que ha col·laborat amb nosaltres. Ha estat el primer taller realitzat a una escola, i l’experiència ha estat magnífica, tant pel grup com pels fills/es, que han participat de les dues sessions compartides, i explicaven orgullosos que anaven a l’escola dels papes.

Rap sobre l’escenari i també a youtube

 

Sobre l’escenari de la sala de concerts de La Bàscula estaven Miki Sánchez, Adri SZ, Nart i 6 convidats. El rap i el trap eren el protagonistes del Divendres Concert que tancava la programació de març . Les lletres de les cançons reflexionaven sobre la vida en primera persona.

Brot de música a la Marina

 

El Brot és un concurs de bandes joves que pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant les bandes novelles i oferint-los un altaveu que els serveixi per donar-se a conèixer. És, a més, un projecte que promou també la incorporació de noves bandes joves al circuit d’equipaments juvenils i musicals de la ciutat. Centres que ofereixen recursos per a la creació musical, disposen de bucs d’assaig, d’estudis de gravació i produeixen una activitat i una programació musical de qualitat.

Consulta jove del mes: “Alba: Crec que estic embarassada, No sé què puc fer”

 

Anul·lar subscripció al butlletí