Debat sobre criteris de les intervencions

Hola! Tal i com vàrem quedar en la darrera reunió de l’equip de coordinació, poso a disposició de la comissió una proposta amb l’objectiu de debatre-la i acabar consensuant els criteris que haurien de complir les intervencions que en el marc de la TIAF es posin en marxa.

És una proposta i per tant requereix debat i consens. Però per tel de no allargar-ho, a no ser que es quedi en altra data, proposo que sigui en un termini de 7-10 dies en els que puguem tancar aquest debat (per tant, data límit: 10 d’abril)

Us adjunto la proposta:
Descarregar el documentSalutacions a tothom!

Maribel Pasarín
Servei de Salut Comunitària (Agència de Salut Pública de Barcelona)

4 comentaris

 • Bon dia,

  Primer de tot, moltes gràcies Maribel per aquesta feina tant exhaustiva.

  Després, entenc que un cop recollits tots els indicadors adequats a la feina de la TIAF i a la seva filosofia, cada comissió i/o grup de treball pot escollir en base a quins farà la pròpia avaluació.

  Aconseguir acomplir tots els criteris (tot i ser una fita desitjable) no crec que de moment sigui viable, per tant, podríem començar en consensuar uns mínims per a totes les comissions i, posteriorment, que cada grup de treball consensuï els propis.

  Janna Cantero

 • Hola a tots i totes,

  Crec que els criteris ens ajudaran a cercar la qualitat i la viabilitat de les accions que es portem i es portin a terme.

  Per mi recullen la filosofia de la taula…defineixen l’estil que, crec, intentem tenir: la participació activa, l’equitat, la continuïtat.. realment es posa paraules a molts aspectes i queda molt sintetitzat ( jo hauria estat incapaç de fer aquest document).

  Ara cal definir com executarem: Cada grup comissió omple el full de projecte i el presenta a coordinació? Coordinació “encarrega” projectes als grups?; i també escriure i presentar els projectes que ja tenim en ment o que ja han començat.

  Moltes gràcies Maribel

  Neus Cerdà

 • TIAF Membres - 02/04/2014

  Hola!

  A mi també em sembla una proposta molt valuosa (Gràcies, Maribel per l'aportació). Em sembla que aquests criteris ens ajudaran a continuar avançant en sintonía amb la filosofía amb la que es va començar a constituir la TIAF i amb intervencions de qualitat.

  Com diu la Ylenia, alguns criteris costarà més acomplir-los que altres però, en tot cas, tenir-los recullits i explicitats crec que és una manera de tenir-los presents i vetllar perquè els acabem respectant tots. El primer que hauriem de fer, un cop consensuats, seria assegurar que tots els membres de la TIAF els coneguèssin.

  Aquest any, que sobretot tenim el repte de passar a l'acció, traduir en projectes i/o accions concretes moltes de les necessitats detectades i consensuades, haurem d'anar definint millor una metodologia de treball comuna. En aquest sentit, a l'equip de coordinació es va començar a fer alguna proposta que podria adjuntar-se al Pla d'acció 2014 (que per cert, encara restarà obert a aportacions al llarg d'aquesta setmana).

  Continuem! Cordialment,

  Amor González
  Tècnica Gestió de Projectes
  Direcció Serveis a les Persones i al Territori (Dte. de Sants-Montjuïc)

 • TIAF Membres - 02/04/2014

  Hola a tothom,

  Trobo que els criteris que heu definit, tot i ser molt generals, conformen un molt bon enquadrament de les bases en què s'ha de fonamentar la TIAFLM.

  Entenc que l'objectiu de la proposta és per a que les intervencions que es proposin a cada una de les comissions s'ajustin a aquests criteris , però tenint en compte que el nombre de criteris, i en algun cas la dificultat per poder acomplir algun dels criteris per no dependre exclusivament de la TIAFLM (em remeto a "suport institucional", per exemple, de qui parlem concretament?), quina proposta es fa? Hi haurà excepcions? Es reajustarà cada cas als criteris definitsfins aconseguir-los tots? és cada comissió qui vetlla per l'acompliment de criteris? Hi haurà una comissió responsable de supervisar-ho?

  De qualsevol manera, aquestes aportacions/reflexions no canvien el fet que el treball de definició de criteris el trobo impecable i per tant us felicito,companys.

  Una salutación ben cordial

  Ylenia Garcia Navarro. MF CAP La Marina

Deixa un comentari