Documents de participació infantil

gxylglw6En el mes de maig passat, la Taula d’infància, adolescència i famílies va organitzar una formació de participació infantil i juvenil , impartida per l’organització Save the children- Catalunya.

A continuació us presentem tot de materials que parlen sobre la participació infantil i juvenil. Entre els documents hi ha aproximacions i bases teòriques sobre com treballar la participació amb els infants i joves, així com manuals amb recursos i activitats.

És molt positiu que es potencií la participació dels infants i joves per fomentar l’expressió i el reconeixement de les opinions d’aquest respecte els diferents aspectes que afecten les seves vides. És importar poder compartir amb els nostres infants i joves les seves preocupacions, desitjos, idees etc.

La participació dels infants és aplicable a tots els àmbits de la vida; des del familiar, el lleure, l’educatiu, la vida comunitària. És per això que s’han de crear espais i moments que convidin a la participació i al diàleg de manera equitativa, des del respecte i l’escolta.

Us animen potenciar la participació dels infants i adolescents de la Marina.

Deixa un comentari