Drum circle per concloure la segona edició del “Taller 6èso”

El dia 12 de març els alumnes de 6è de Primària de les escoles BARKENO, ENRIC GRANADOS i EL POLVORÍ, van celebrar a la sala gran de l’espai musical «La Bàscula» la Cloenda dels «Tallers 6èso (de 6è a la ESO)», un Programa Educatiu que s’està oferint des del curs 2016-17 a l’alumnat de 6è de Primària de les escoles dels barris de La Marina.

En aquests tallers, dinamitzats per l’equip d’Educadores Socials del Centre de Serveis Socials de La Marina, es treballen —mitjançant el joc i dinàmiques de reflexió— temes com l’autoestima, la gestió de les emocions, la resolució de conflictes, i les expectatives i pors del pas a la ESO.

A l’acte de Cloenda, totes tres escoles van col·laborar en un DRUM CIRCLE. En aquesta divertida activitat es van fer jocs musicals amb instruments de percussió i es va generar un espai de cohesió grupal on es van trobar per primera vegada alumnes que compartiran l’ESO els curs vinent.

La valoració d’aquesta segona edició del «Taller 6èso» per part de totes les parts implicades (alumnes, professorat i equip educatiu del CSS La Marina) ha estat molt positiva. De cara al curs vinent es preveu poder oferir aquest Programa Educatiu a altres escoles de La Marina que estiguin interessades.

Deixa un comentari