El nou teatre de l’escola: la Sala Maremar

Hola! Som la classe de 6è de l’escola Bàrkeno, situat al barri de la Marina, i us volem explicar com és el nostre teatre, del que n’estem molt orgullosos, i quines activitats fem. El teatre ha canviat molt de com era fa uns mesos. Tenia alguns inconvenients, tant estètics com de seguretat, que calien ser reformats. Els seients són molt més còmodes i de colors vius i el sistema de llums i so és molt bo.

Fa un temps se li va presentar a l’escola un projecte de reforma del teatre per tal de millorar les infraestructures i per a que fos un espai obert al barri i als ciutadans. Estem molt orgullosos de compartir una part de la nostra escola amb la resta del barri. Així tothom en podrà fer ús i gaudir tant com nosaltres. Ara ha passat a anomenar-se “Sala Maremar”. Ens agrada molt aquest nom com a concepte acollidor i protector, perquè fa referència al barri de la Marina i perquè fa molts anys el mar era molt més a prop del barri. També té relació amb la història de l’escola, que abans era un asil.

Aquest any tenim la sort de fer taller de teatre i farem la nostra representació a la nova sala. Els tallers de teatre ens ensenyen a fer moltes coses junts, gaudir i ser bons companys, amb l’ajuda de la Nona, el Xavi i dels altres professors.

 

APORTACIONS INDIVIDUALS

El taller de teatre és un projecte molt divertit. A les primeres sessions practiquem la veu i el cos. Després comencem a elaborar el guió, ens repartim els papers i assagem l’obra. (Alex Simón)

La mostra de teatre es l’obra que hem practicat durant mesos de treball. Quan sortim a l’escenari ens fa una mica de vergonya, però després t’acostumes. (Eric Pozo)

Las mostres de teatre ens donen una visió diferent. Els tècnics, actors i actrius ens donen oportunitats per tenir confiança en nosaltres mateixos i en els altres també. (Carla San José i Asma Sheik)

Deixa un comentari