EL PETIT TATA INTI: grup de criança itinerant

Ja tenim aquí la nova proposta per a la petita infància i famílies que desde el dia 5 de Març i fins a finals de juny aterra al barri.

Es tracta d’un projecte de l’Associació Tata Inti en col.laboració amb la TIAF i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

 

El Petit Tata Inti és una proposta de joc lliure i creatiu itinerant que s’instal.larà els dilluns i els dimarts en horari de 10 a 13h a dos espais públics del barri, en concret a:

  • Dilluns PLAÇA FALSET
  • Dimarts JARDINS DELS DRETS HUMANS

 

La proposta està adreçada a totes aquelles famílies amb infants en l’etapa 0-3 amb l’objectiu de tenir un espai de joc i de trobada on compartir experiències i on els infants puguin crèixer, desenvolupar-se i socialitzar-se a través del joc.

Recuperant l’espai públic amb diferents propostes i materials de joc:

Elements  naturals i no estructurats per a la construcció,  espai nadons, joc simbòlic, textures i transports, són alguns dels materials que hi podreu trobar.

L’espai estarà acompanyat per dos professionals del món socioeducatiu especialitzats en petita infància, treball comunitari, intervenció social i educació respectuosa. Amb moltes ganes d’establir vincles i crear xarxa tot teixint un treball amb i per a la comunitat.

Re-pensar l’espai públic i crear comunitat

La proposta és oberta i gratuïta i hi poden accedir famílies amb infants entre els 0 i 3 anys que així ho desitgin. Els infants sempre hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Àvies/s i cangurs seràn benvingudes!

Per a més informació:
www.tatainti.org
espaitatainti@gmail.com

 

 

 

 

Deixa un comentari