Els i les joves de Química opinen!

Malgrat estar tancat al públic, des de l’Espai Química, no hem parat d’estar en contacte amb els nois i noies que habitualment passen bones estones amb nosaltres. Els hi hem volgut preguntar sobre com han viscut el confinament, i aquestes són les seves respostes!

1.-  Com estàs vivint el confinament?

Anna (17 anys): La veritat és que cada dia tinc un humor diferent però ho porto bé, gràcies a això passo més temps amb la meva família, però a l’hora penso en tot el que em vindrà a sobre quan acabi, com per exemple el tema dels estudis.

Paulo (14 anys): Ho porto bé, m’agrada sortir al carrer però m’ha agafat en un moment en què només sortia per anar a Química i fer esport, així que sí que em molesta, però puc aguantar.

Enrique i Letty (18 anys): Aguantem com podem, molt avorrits, llegim, escoltem música,  juguem però arriba un punt en què ja no podem més.

Mireia (18 anys): Em dedico a estudiar per la sele, a fer videotrucades amb amics, a estar amb la família.

Miriam (16 anys): Va a dies, hi ha dies que bastant bé perquè estic distreta però uns altres no perquè m’avorreixo i no aconsegueixo fer res per deixar d’avorrir-me.

2.- Què és el que més trobes a faltar?

Anna: Estar amb els amics, poder fer plans junts i parlar amb ells físicament.

Paulo: Els amics, són una part important de la meva autoestima.

Enrique i Letty:  Sortir al carrer amb els amics, anar a la platja, al parc, anar o al  cinema, però sobretot veure als nostres familiars

Mireia: Anar a sopar amb els amics, i poder voltar per allà.

Miriam: Les abraçades, els moments amb els amics i poder anar a Química

3.- Què veus de positiu en tot això?

Anna: Estic valorant coses que pensava que no eren tan importants, com el temps.

Paulo: És una oportunitat de canviar nosaltres mateixos, el medi ambient i la nostra rutina del dia a dia. Moments per pensar sobre si la manera com vivim estava bé o malament.

Enrique i Letty: Almenys es pot sortir a comprar i que ara més a mai tenim les cases netes

Mireia: Passar més temps amb la família. És un moment únic!! És una oportunitat per conèixer-los més. També és un moment guai per llegir i culturitzar-nos.
A més, és un bon temps per reflexionar, veure què hem de millorar, pensar en tots els qui estimen, resar, pensar com va la vida. Ara que està buida de compromisos, veure quins són importants i quins no, i decidir com volem organitzar la nostra vida quan tornem a la normalitat.

Miriam: Doncs que la gent pot passar més temps amb la seva família i pot millorar com persona i aprendre coses noves sobre qualsevol tema.

Deixa un comentari