Els joves es mouen!

Aquest ha estat un més frenètic per a Química. Recollida de joguines, tallers de xapes, ping pong i un fantàstic paseo sensorial. Estem molt contents de poder afirmar que els joves de la Marina són actius i compromesos amb el seu barri!

El dissabte 4 de gener els joves de Química es van involucrar en la recollida de joguines que va tenir lloc al costat de plaça de la Marina, agafant i guardant regals per als nens i nenes del barri.

Dijous 16 vam començar un cicle de tallers mensuals per parlar sobre gènere. Tenim ganes de fer grupet, poder anar compartint experiències, sempre jugant i passant-ho bé! Us hi volem veure!

I per grupet, el que tenim de ping pong! Un magnífic jove del barri és el tallerista que s’encarrega d’entrenar els joves que es reuneixen cada dimarts. En sentireu a parlar perquè el grupet que tenim a Química en sap, i molt!

Per últim, volem felicitar les joves del taller de teatre, que han conclòs l’activitat amb un paseo sensorial, juntament amb la Inefable. les joves van preparar un taller on van fer viatjar a les persones de l’espai de veins a través d’olors i sons. Moltes felicitats i moltes gràcies!

I encara tenim moltes coses pendents per aquests mesos: dibuix, reforç escolar, carnestoltes, karaoke.. però el més important és que els joves siguin els que es moguin a tirar-ho endavant!

Deixa un comentari