Els serveis juvenils reprenen la seva activitat

Aquest juliol els serveis juvenils tornen a reprendre la seva activitat amb més ganes i força que mai. Serà una represa atípica i amb unes mesures de seguretat excepcional marcades per la crisi de la Covid-19. És aquí on com sempre fem des de l’Espai Química ens dirigim als joves del barri.

Perquè sent coherents amb el nostre projecte creiem que els i les joves són el motor de canvi de les coses, per tant us animem als joves a liderar totes aquestes mesures. Estem en un punt on totes hem de ser responsables del que fem com a persones individuals i com a col·lectiu, per seguir una línia positiva i cuidar-nos entre nosaltres. Els joves hem de contribuir en tot això, en fer una societat responsable i conseqüent en tot el que està passant.

I sabem que ser jove ara mateix és complicat, molt complicat. Ser jove vol dir descobrir socialitzar-se, conèixer gent nova, explorar llocs i ambients nous i tot això s’ha de fer en col·lectiu, en un grup i a través del contacte físic. Potser és un dels col·lectius que més està patint aquestes restriccions.

Hem de saber valorar-ho com entre totes, transitar en una fina línia entre exigir que els joves ens ajudin seguir cap a millor i valorar la dificultat que representa per ells i elles aquest moment per l’etapa en la que es troben.

Deixa un comentari