Exposició 10 Anys AFEV

Fa 10 anys que a l’Afev  pedalen per la transformació social i ho celebraran sense estar-nos de res!

En aquesta dècada, el seu  projecte més exitós, enTàndem, presenta unes xifres envejables que demostren l’èxit de l’enfocament que han seguit. En aquests 10 anys, el projecte, que connecta voluntaris universitaris amb joves i infants en situació de vulnerabilitat, ha implicat la realització de 62.000 hores de voluntariat i ha enllaçat 925 parelles o tàndems socials. A més, en un 89% dels casos, el projecte ha suposat millores en l’autoestima, la motivació acadèmica i les habilitats socials dels joves.

L’exposició itinerant arriba a la Bàscula del 24 d’octubre fins al 30 de novembre! Descobreix la seva breu però intensa història a través de diferents veus que han participat en la construcció del projecte, com voluntaris i voluntàries, participants de tàndems, educadors o familiars dels joves beneficiaris que expliquen la seva experiència així com el recorregut i el context social que emmarca la seva tasca d’intervenció social.

L’exposició es podrà visitar fins al pròxim 30 de novembre, i després iniciarà una ruta que anunciaran a la web per alguns dels territoris catalans on l’entitat actua o ha actuat. Els actes continuaran el mes de març amb un concert solidari i la celebració d’unes jornades sobre mentoria social al maig.

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari