Exposició de graffiti by CAMIL ESCRUELA – Inauguració: 24 de Maig

Camil Escruela Montesinos, nascut a Barcelona l’any 1990, s’inicia al món de l’art l’any 2004.

Al principi tot sembla tractar-se d’un joc d’adolescents, ja que el grafit va ser el seu primer contacte amb l’art. A l’edat de 16 anys ja viatjava sol buscant on pintar.
Es va desvincular dels tags per a fer dibuixar un fantasma repetidament, personatge que ja tenia un transfons moral.

Les seves inquietuds artístiques van anar més enllà, interessant-se per les grans figures de la pintura, com ara: Pablo Picasso, Keith Haring, Basquiat, Andy Warhol o Javier Mariscal.
Aquestes influències es van veure reflectides a la seva obra, deixant els murs i els vagons per a pintar sobre tela i lamines. Trobem obres amb referencies cubistes, amb traços sempre espontanis i un gamma de colors més fosca i reduïda. Més endavant comença a fer servir tons més variats i agradables. El seu traç i línia sempre tenen força espontaneïtat, energia i dinamisme. La línia de contorn és fonamental en els seus dibuixos. L’elecció dels colors sempre encertada i també les seves composicions.

Intel·lectualment en trobem davant d’una persona curiosa i desperta, el que fa que moltes vegades tracti temes amb significat i significants per la societat contemporània.
És un reflex no només del seu món interior sino de tot el que succeeix avui en dia.

Deixa un comentari