Feliç dia de la mare! – Maternitat S.XXI

Sona el despertador, obro un ull per veure si ja ha sortit el sol. Surto del llit i vaig a la cuina per preparar l’esmorzar. Preparo també la seva  motxilla esperant no deixar-me res.

Faig el cafè ràpid perquè haig  de despertar -lo i ja vaig malament de temps. Corrents ens vestim i  provo que s’acabi la llet amb cereals perquè ha d’anar a l’escola.

Sortim de casa i la velocitat no passa per les prioritats del matí. Un petó i una abraça i entra a classe saludant els seus companys.

Veig com passa l’autobús i a la carrera pujo;  un bon dia ofegat surt de la meva boca. Sec  i penso  en totes les coses pendents avui:  l’agenda torna a oferir un dia replet i actiu.

Dino un entrepà i torno a la feina ja pensant en la llista de la compra. Quan toquen les 5 surto escopetejada i espero que l’hagi recollit a l’escola.

L’autobús avui triga i tinc ganes d’arribar a casa. Abans de pujar passo pel supermercat i carrego la bossa plegable de la bossa.

Obro a porta i una enrenou de joguines em saluda quan entro a casa. De cop el follet se’m tira a sobre i  s’alegra molt de veure’m. Jo l’abraço i és un dels moments més dolços del dia.

Després d’una estona de joc preparem la dutxa i el sopar. Espero que avui no ens barallem pels pèsols i el rap.

Mitja horeta de dibuixos i ja enfilem cap al llit.

Per fi em relaxo al sofà i sospiro. Rebo un gratificant massatge a l’esquena que em dóna forces per pensar que demà més.

Deixa un comentari