Foment de la lectura a la biblioteca Francesc Candel

A la biblioteca Francesc Candel creiem que el foment de la lectura en els nostres nens és molt important perquè esdevinguin ciutadans preparats per decidir millor i en definitiva més lliures.

Els nens comencen a llegir des de molt petits, i quan descobreixen la lectura és un moment màgic que hem d’aprofitar des de casa i com no des de la biblioteca.

És per aquest motiu que des de la biblioteca oferim activitats per acomplir aquest objectiu.

Iniciem aquest cicle d’una manera lúdica amb les hores del conte, on les històries s’escapen dels llibres i prenen forma a través d’un narrador.

També ho fem des d’una manera més individualitzada, amb el programa LEXCIT, adreçat a nens de primària. Aquesta activitat funciona gràcies a voluntaris que acompanyen als infants a la lectura i s’ha constatat que els nens que participen en aquest programa posteriorment milloren els resultats a l’escola. Amb aquest programa han après a entendre el que llegeixen, cosa que abans no feien.

Comptem també des del mes de gener del 2018 amb un club de lectura infantil, on un cop al mes els participants es troben i comparteixen plegats la mateixa lectura d’una manera divertida i sorprenent.

I per acabar també participem en el projecte Menjallibres, un programa adreçat a fomentar la lectura a alumnes de primària d’una manera lúdica i informal.

Així que esperem que els nens passin per la biblioteca i descobreixin un món ple d’històries fascinants a través de la lectura.

Deixa un comentari