Guio taller ‘Save the Children’

Us envio la proposta de taller de 2 hores que van fer per les Jornades pasades.

El dia 7 de maig, tindrem 3 hores de 17 a 20 hores.

Si us plau, proposeu continguts perque els hi poguem fer la demanda que satisfaga les postres expectatives.

Abraçades. Jose Manuel.

Descarregar el document5 comentaris

 • Si, jo també estic d'acord en que sigui un taller aplicat, per tal de millorar en estratègies de participació des de cadascun dels nostres serveis i entitats, i des de la TIAF mateixa.

  Tot i així, en faré difusió a persones del barri més o menys implicades en projecte comunitaris, a veure,..

  Jordi Llistosella

 • TIAF Membres - 27/04/2014

  Hola,
  Estic d'acord amb Amor en que crec que és més productiu que es dirigeixi més a orientar-nos a nosaltres, ja que tampoc crec que hi participi molta gent no associada de fora de la TIAF. També crec que s'hauria de fer un cridament als membres de la comissió de participació perqué s'assabentin del taller i es comprometin a participar.

  Laura (Ensems)

 • TIAF Membres - 25/04/2014

  Hola,

  A mi 'agradaria que el taller es plantegés com una sessió de treball aplicada (no només d'intercanvi o coneixement d'altres experiències, a això només li dedicaria una petita part i millor que no sigui la inicial).

  És a dir, que amb els elements i eines metodològiques aportades per STCH, poguèssim avançar, en la mateixa sessió, en consensuar uns pocs objectius de treball, concretar una estratègia clara d'actuació, identificar la nostra població diana i organitzar-nos com a comissió i o altres grups interessats per a assolir el que haguem acordat en relació a lapromoció de la participació directa dels nois i noies de la Marina.

  En aquest sentit, no poso tant l'accent en què vingui molta gent sinó en què sigui un taller molt productiu, que aporti llum (al menys a la comissió o participants de la TIAF) sobre com seria la millor manera de continuar avançant en l'objectiu participatiu.

  Bon cap de setmana!

  Amor

 • TIAF Membres - 15/04/2014

  Hola Neus,

  totalmen t d’acord en
  – que el perfil a qui es dirigeix la formació ha de ser prou ampli
  – demanar a Save de Children com arribem i motivem a nois/es que no estan vinculats a cap projecte?
  Hem de fer un esforç en la difusió del taller perque vinguin moltes persones, a mes evidentment de les persones i entitats representades a la Comissió de Participació
  El 7 de maig anava be a la biblioteca. Els joves del Vols un cop de mà poden venir la meitat?

  Bones (mini) vacances

  Jose Manuel

 • D’entrada crec que hem d’acabar de definir a quin perfil es dirigeix la formació. Crec que ha de ser prou amplia, no únicament per “especialistes i/o persones que intervenen ja amb els nois/es”., ja que la participació, tal com l’entenem des de la comissió, ha de ser transversal i s’ha de tenir en compte en totes les accions i moments.

  La Comissió de Participació, penso, que no està passant pel seu millor moment. Ens està costant molt implicar a joves no organitzats ( i fins i tot ens costa amb els organitzats). Potser podríem demanar a SAve de Children una prèvia: com arribem i motivem a nois/es que no estan vinculats a cap projecte???

  D’altre banda, ja ho vam comentar a la passada reunió de la comissió, el 7 de maig els joves del Vols un cop de mà? tenen previst anar al Casal d’avis ( tenen la sessió conjunta del projecte Joves solidaris). Serà complicat que assegurem participació des del Vols un cop de mà?.

  Neus Cerdà
  Submarí- Mans a les mans

Deixa un comentari