Happy moments

Com a servei de dinamització juvenil, hem volgut escriure alguna cosa per tancar aquest 2020. Totes coincidirem que no ha estat el millor any del món, hi han hagut coses que no ens han permès fer el que voldríem i ens han trastocat emocionalment. Però a tot això hem de dir que ens hem de quedar amb les coses positives que ha tingut aquest any. 

Per què per a Química hi hem passat moments molt especials. És cert que el nostre amic coronavirus ens ha aixafat un trimestre, tres mesos sense poder fer rès, però i les coses que haviem pogut fer abans, no les valorem? 

El segon trimestre del curs ens va permetre fer tallers de xapes feministes, pensant quin és el nostre rol en aquesta societat, com a joves vam poder organitzar un paseo sensorial amb la gent de la inefable, karaokes, nits de jocs de taula i un concurs a la Bàscula on es premiàven les habilitats de molts de nosaltres. 

És cert que de març a juny poca cosa vam fer, però vam tenir l’oportunitat de cuidar-nos i saber qui està al nostre costat durant el dia a dia. Moments per conèixer i ser conscient que hem d’estar compromesos amb el nostre entorn. 

Però si d’alguna cosa van servir aquests mesos, va ser per tenir ganes de tornar i fer-ho amb més força, ja que al juliol ens vam tornar a trobar, amb distàncies i mesures però ho vam fer amb la mateixa il·lusió que al principi. 

I aquests mesos què? Doncs hem començat boxa, afrobeat, costureo i seguim viciats al ping pong. Hem seguit avançant davant les dificultats. Que si costa? Clar que si, però Química segueix dempeus, perquè no es tracta de quines activitats o tallers fem, Química segueix perquè hi seguim sent, contentes i ens cuidem entre nosaltres, perquè això és el més important per a nosaltres. 

Passi el que passi seguirem amb ganes de moure’ns pel barri i venir a Química!

Paula Garcia i Oriol Toronell
SDJ Química

Deixa un comentari