INFO JOVE, les notícies de l’Espai Jove la Bàscula

Aquesta propera tardor la bateria de tallers de La Bàscula s’amplia i diversifica

A més d’adquirir habilitats i coneixements concrets, els tallers fomenten la creativitat i l’expressió artística, amb un aprenen- tatge personalitzat que permet generar vincles i fer xarxa entre totes les persones implicades en el projecte.

 Els clàssics de la Bàscula i tallers nous

S’ofereixen els ja clàssics de La Bàscula: baix, guitarra elèctrica, bateria, cant, rap, batucada i teatre. Orientat al públic jove (de 12 a 29 anys) hi ha també: graffiti, dansa shuffle, dansa urbana-hiphop, guitarra espanyola i DJ.

La col·laboració amb La Marina FM, un dels projectes presents a l’edifici de La Bàscula, permetrà endegar un taller de ràdio, on s’adquiriran les eines necessàries per generar un programa radiofònic.

Els Bàsculos com alternativa als euros

Des de la primavera passada que La Bàscula obre possibilitats de collaboració per tal d’aconseguir Bàsculos, alternativa als euros per fer el pagament de tallers. Alguns joves van escollir aquesta opció amb èxit. Per exemple, amb la pintada de blanc del mur on es realitzaria el taller de graffiti o l’organització del concert de la Nit Jove. Amb aquestes accions van aconseguir els Bàsculos necessaris per assumir el cost del taller al que s’havien inscrit. Per més informació es poden consultar les diferents formes de col·laboració a l’equip de dinamització.

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari