Joc i creativitat aquest estiu als Jardins de la Mediterrània

El passat dimarts 30 de juny es va fer la inauguració de la reformada plaça dels jardins de la Mediterrània i amb ella es van iniciar les activitats previstes per aquest estiu.

L’objectiu és recuperar l’espai amb i per a les persones i per al barri, guanyant espais bonics i preparats tot generant nous usos de l’espai públic.

Aquest és un projecte del Districte que dinamitzarà Tata Inti SCCL, entitat sense ànim de lucre dedicada a vetllar pel dret al joc de la infància així com a la dinamització de places, barris, carrers i ciutats.

La seva aposta per aquest estiu és cada dimecres i diumenge del 30 de juny al 13 de setembre oferir una proposta bonica, rica i variada d’activitats per a famílies els dimecres i per a tots els públics els diumenges.

Cada dimecres podreu trobar a la plaça un espai de acotat amb aforament limitat (segons nova normalitat) de joc lliure i creatiu, ideal per a gaudir amb infants entre els 0 i 6 anys. I cada diumenge en el mateix horari, de 18 a 20h podrem trobar una proposta creativa en format taller i/o experiència per a totes les edats. Tallers de reciclatge creatiu, teatre sensorial, robòtica i circ seran algunes de les propostes.

Per gaudir de les activitats de joc lliure no cal inscripció prèvia, però si pels tallers de diumenge, els quals es portaran a terme en dos torns horaris (a les 18h i a les 19h).

Per rebre informació i/o apuntar-vos a algun taller podeu fer-ho o bé els dimecres allà mateix a l’espai de joc o bé enviant un correu electrònic a marinatatainti@tatainti.coop

Esperem que aquesta proposta d’estiu ens ompli del vida, joc i creativitat el barri, tot recuperant el gust a gaudir de la plaça, tot baixant a jugar, crear o petar la xerrada.

Els espais i les propostes garanteixen i segueixen totes les mesures i protocols de seguretat arrel de prevenció del COVID19.

Us esperem!

 

www.tatainti.coop

Deixa un comentari