Jornada de circ social

Fruit de la seva nova línia de treball per a aquesta primavera, el dia 5 de maig el Casal de barri La Vinya organitza una Jornada de Circ social.

Després del treball conjunt de l’equip del casal amb alguns veïns/es del barri, analitzant les activitats en curs i els interessos comuns per al futur, es va crear una línia de treball consensuada entre tots.

Els projectes que es desenvolupin s’emmarcaran dins d’una perspectiva comunitària, inclusiva i participativa, al voltant de la cohesió social i cercant implicació del major nombre de veïns i veïnes en la presa de decisions.

El casal pretén oferir cada mes una activitat gratuïta, que respongui a les demandes del veïnat, que fomenti la creació d’una xarxa de suport on es pugui treballar pel bé comú del barri. I fomentar una actitud crítica constructiva i solidària entre veïns i veïnes, respectant les diferències individuals.

Per al mes de maig, amb il·lusió i entusiasme, el casal convida a grans i petits a participar en la Jornada de Circ Social.

Es tracta d’una jornada per infants i joves (fins als 17 anys), en la qual tres especialistes del circ treballaran els valors cooperatius, de convivència i pertinença a la comunitat.

Amb la Jornada de circ i activitats posteriors, esperem prendre l’espai públic, des d’una perspectiva social i comunitària, creant espais de convivència i fomentar valors positius. Ell circ social, “busca crear espais on deliberar les diferències i regular els conflictes, on totes les parts i totes les veus estiguin representades, sense exclusions, creant espais públics compartits. Un espai de convivència en el qual aprenem a cooperar, a relacionar-nos, respectar-nos, i adquirir les habilitats socials que ens serviran per al desenvolupament de la vida adulta, aplicant-les al llarg de la nostra vida quotidiana”.

La jornada començarà a les 16.00 fins a 19.30 hores amb el següent programa:

  • Taller de manualitats amb la creació artesana de malabars.
  • Taller de circ amb especialistes. Taller de malabars bàsic i equilibri.
  • Espectacle final.

T’esperem a la plaça la Marina el dissabte dia 5 de Maig.

A la primavera sortim a les places! No et perdis el xou!

Equip Casal de barri la Vinya

Deixa un comentari