Jornades de tardor TIAF, èxit de participació, celebració del 5è aniversari i reptes pel 2017!

fotogrupo_jornadastiaf2016

 

Un novembre més han tingut lloc a la Marina les Jornades de la TIAF i aquesta vegada han estat les cinquenes!. Per tant, tal com es va dir a la presentació de les mateixes, fa també 5 anys que  vam apostar per a ampliar el treball en xarxa i de caire comunitari a la Marina, i des d’aleshores no hem deixat de treballar en aquest sentit.

 

Aquestes V Jornades, han estat una celebració i un agraïment a totes les persones que formen part de la TIAF i que donen sentit i solidessa a les diverses accions que es duen a terme.

 

taller-unicef-04
Una Escola amb Drets

Amb el títol d’Infancia i Adolescència: Participació i Igualtat i amb l’assistència d’una setentena de persones vinculades a serveis i entitats, es van desenvolupar a la Sala Pepita Casanellas i a la biblioteca Francesc Candel, tres tallers simultanis molt interessants (Per veure el taller complet, fes clic a l’enllaç del nom del taller):

  • Paco Abril, de l’Associació Homes Igualitaris, va impartir el taller “La construcció de les masculinitats i feminitats des de la Infància i adolescència”. Homes Igualitaris és una associació d’homes que està vinculada a AHIGE (Associació d’homes per la Igualtat de Gènere) de caràcter estatal.
  • María Mur d’Unicef i la professora Ingrid Isidro  de la Escola Seat van explicar una experiència del programa de participació ” Una Escola amb Drets”. Una representació de l’alumnat de 6è que havien treballat  durant dos cursos van explicar el procés seguit al projecte de la seva escola, i van participar activament en el taller.
  • Participassió: Educació per a la participació amb infància i joventut“ va ser la temàtica presentada per L’Antonio Moreno del  Colectivo de Educación para la Participación-CRAC, una iniciativa de dotze anys de trajectoria, en la qual els joves plantegen les seves inquietuds i elaboren respostes pròpies per a la transformació de la seva realitat.

I per la cloenda, un número especial per la celebració del Cinquè Aniversari de la TIAF. El mag Toni de las Heras va realitzar diferents trucs de màgia amb els que va divertir i sorprendre  al públic. Entre els trucs diversos va fer un relacionat am l’origen de la TIAF, “les 5P”: Prevenció, Participació, Protecció, Promoció, i Provisió de serveis.

 

1 comentari

Deixa un comentari