La Marina Memòria Musical, fi de la 2ª fase

Durant el passat mes de gener, a La Bàscula hem gaudit d’una trobada molt especial i enriquidora. Diverses persones grans del barri s’han incorporat al projecte “La Marina Memòria Musical”, intercanviant així experiències amb els joves de l’INS Montjuïc, que ja porten tot un trimestre treballant el llenguatge musical amb el Robert González (coordinador pedagògic, professor i músic).

Així doncs, els dimarts de gener es van convertir en un espai de trobada intergeneracional des del que gaudir la música amb tota la seva amplitud. Vam començar amb un intercanvi de cançons de diferents estils i èpoques (de los Brincos o les Havaneres al trap més potent), i vam anar avançant amb l’escolta a partir de diferents formats de reproducció, el joc i  l’experimentació amb maquinetes, gravadores i samplers. Vam sentir la música ben endins i vam jugar a deixar-la sortir a partir de l’expressió corporal. Fins i tot ens vam atrevir amb un karaoke! I la poesia ens va sorprendre en més d’un moment.

De tot plegat, podem dir que el resultat va més enllà del tangible, perquè ha sigut vivencial i ens l’emportem per sempre amb nosaltres. Ara, els joves tenen el repte de veure com incorporen tot el viscut en una peça musical que haurà de prendre forma a l’escenari. I a les persones grans les esperem, de nou, a l’abril, perquè això no pot acabar aquí… Veurem en què es transforma tota aquesta energia!

Berta Amador
Dinamitzadora #LMMM

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari