La miniBiblioteca de l’Imagina’t

A Sant Jordi del 2014, els nens que assistien a l’Imagina’t a l’AVV Eduardo Aunós, van fer diverses peticions, entre elles la de tenir una biblioteca al barri per fer els deures. És així, que en aquest mateix any amb l’entrada de Víctor Torres al projecte, vam començar a treballar en aquesta direcció, a més de continuar amb el Taller de Plàstica.

Ara, pocs dies abans de Sant Jordi del 2018, no només està consolidada la miniBiblioteca dins del barri, sinó que l’Imagina’t té casa pròpia. Agraïm tant al Sr. Cortés, com als veïns i veïnes del barri de la Marina del Prat Vermell la possibilitat de funcionar allà tots aquests anys. Agraïm així mateix a Amor González, tècnica del districte de Sants-Montjuïc per la seva confiança, la seva sensibilitat i suport en tot aquest temps.

La nova casa de l’Imagina’t està al carrer Sovelles cantonada amb carrer Ulldecona i ara disposem de noves àrees. La miniBiblioteca forma part de l’Espai Obert, juntament amb l’àrea de Psicomotricitat. Allà vam rebre a nens, nenes i adolescents entre les 16 i les 19:30 h, els dimarts, dimecres i dijous. La característica de l’Espai Obert és que pots entrar i sortir quan vulguis, dins de l’horari establert. Els nens i nenes que encara no han complert els sis anys, hauran de venir acompanyats d’un adult, que també està convidat a desenvolupar alguna activitat del seu gust, dins de les que oferim a la miniBiblioteca o proposar alguna altra.

A la miniBiblioteca pots apropar-te i trobar molta diversitat de llibres, segur que algun d’ells t’atrapa. Tenim un servei de préstec, així que podràs emportar-te el llibre que escullis, a casa per uns dies. A més de venir a llegir, pots venir a dibuixar, a escriure i a fer els deures. T’oferim també una varietat de jocs de taula com trencaclosques, jocs de memòria, escacs, dòmino, llecs. Pots proposar-nos també noves activitats a desenvolupar en els nostres espais. Veurem en cada cas si és possible i com organitzar-les. De cara al bon temps, també farem propostes de joc al carrer, com la xarranca, el tres en ratlla i altres diferents.

Una activitat a la qual et convidem especialment a venir, és la lectura mensual de contes, a la fi de cada mes. Acostumen a venir persones voluntàries diferents a llegir-nos els contes de sempre o nous i desconeguts.

Al mes d’abril la nostra lectura serà el dimarts 24, aprofitant el dia de Sant Jordi. Tindrem a més una exposició sobre els treballs realitzats enguany. T’esperem el dimarts 24 d’abril a les 18 h, a l’Imagina’t.

Equip Imagina’t

Deixa un comentari