La mostra de cultures a Eduard Aunós

El passat 6 de juliol, vam presentar a la Marina del Prat Vermell la MOSTRA  DE CULTURES DEL MÓN, com fi de curs de l’Imagina’t, projecte socioeducatiu del Districte de Sants-Montjuïc. Va ser una excel·lent oportunitat de que els nens i les famílies del barri compartissin un moment  d’entreteniment i d’acostament a diferents manifestacions culturals que es donen lloc a La Marina, a Barcelona i fins i tot fora de Barcelona.

D’hora, els nens i nenes van gaudir del Taller de Maquillatges del Món, dut a terme per alguns voluntaris i especialment per tres noies de la Marina: Chenoa, Lidya i Clara. Després ens va delectar l’ Estenedor Teatre amb els seus contes de la mediterrània, que amb els seus titelles ens va passejar per Mallorca, el Sàhara, Turquia i Venècia.  Ja per llavors van sonar les gralles dels Gegants de la Marina; van venir a ballar el Magí, la Quimeta i el Candel, als quals es va sumar l’Avi del Imagina’t, una titella gegant que han elaborat  els nens i nenes del Imagina’t.

Van venir les paraules d’obertura,  iniciades per Chenoa, seguides per Oriol Granados, historiador del barri, Fernando Parejo de la Biblioteca Frances Candel, Amor González del Districte de Sants-Montjuïc,  Jordi Cortés de l’AVV Eduardo Aunós  i Nieves Batista del Imagina’t.

Allà va començar l’espectacle a la tarima, amb la presentació dels balls tradicionals de les Filles de Bisila, associació Guineo-catalana. Després el Tablao de Carmen, que es va lluir amb la seva presentación i especialment en una passada conjunta amb l’agrupació La Casa per la Taulada, de l’Esquirol; qui van a continuar després  amb peces de la seva pròpia collita. Vam finalitzar amb Eric Fuentes i Alex Sardinero,  grup de RAP Erfus & Lex.  Aquests nois  van ser molt felicitats pel públic; igual que tots els grups que es van presentar.

Agraïm a les persones i grups que han col·laborat amb  la mostra  i especialment a l’AVV Eduardo Aunós, la Unió d’Entitats de la Marina, la Biblioteca Francesc Candel, La Bàscula, els voluntaris i al públic de la Marina del Prat Vermell.

Fins setembre!

 

Nieves Batista
Projecte Imagina’t/ La Marina del Prat Vermell
https://imaginatblog.wordpress.com/

Deixa un comentari