La Nit Jove es consolida a la Marina

Més de 250 joves d’entre 14 i 22 anys van participar a la segona edició de la Nit Jove, que es va celebrar a La Bàscula el divendres 29 de juny. Els nois i noies van gaudir d’una àmplia bateria d’activitats esportives i culturals, entre les que destaquen el campionat de futbol, la batalla de gallos, la masterclass de zumba o el concert de rumba de “Los Sin Aire and Nir” o inclús una burger party, un sopar popular a base d’hamburguesa i patates, a un preu molt adaptat a les butxaques dels joves assistents.

La Nit Jove és un espai que reivindica noves formes d’oci nocturn, al darrera del qual s’hi troben diversos professionals que treballen de manera habitual amb adolescents i joves del barri, com són els educadors de carrer, els tècnics de civisme , els dinamitzadors de l’Espai Jove La Bàscula o la TIAF o el Punt d’Informació Juvenil.

A més d’oferir una proposta d’oci nocturn atractiva, des de la Nit Jove es convidava a la reflexió dels joves en matèria d’igualtat de gènere, diversitat sexual, sexe o consum de tòxics. Aquests van ser els quatre eixos temàtics del photocall que donava la benvinguda a la Nit.

L’organització es posarà en breu a treballar en una nova proposta d’oci nocturn per a la tardor.

 

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari