Les famílies opinen sobre el taller per famílies

Durant els mesos de febrer, març i abril s’ha desenvolupat una nova edició del Taller per a famílies, en aquesta ocasió centrada en la franja d’edat dels 6 a 9 anys.
Dins d’aquesta edició hi va haver dos grups diferents, un en horari de matí a l’Escola Ramon Casas i un en horari de tarda a la Pepita Casanellas. En total unes 20 famílies de la Marina han participat dels tallers. Hem preguntat a algunes participants que n’extreuen.

Francisca
-Què t’ha aportat aquest taller?
El taller m’ha servit per a ser conscients de la realitat que viuen els nostres fills, poden empatitzar amb ells i poder entendre’ls millor, per a poder millorar la nostra actitud com a pares i millorar la relació amb ells.

Recomanaries el taller i per què?
El taller és absolutament recomanable, perquè a més de les oportunes explicacions teòriques, es realitzen exercicis pràctics per assimilar els coneixements adquirits i comentar situacions particular son poder aplicar-los.

Alicia
Què t’ha aportat aquest taller?
M’ha aportat un espai de reflexió sobre la meva actitud sobre el meu fill i m’ha permès identificar actituds millorables en un entorn sempre amable.
Per la part pràctica m’ha donat eines per a la resolució de conflictes, per a millorar la comunicació, tècniques de relaxació, etc.

– Recomanaries el taller i per què?
Sens dubte el recomanaria encara que fos només com un parèntesi per a la reflexió en el dia a dia quotidià, les preses i l’estrès.

Mercè
1. Què t’ha aportat aquest taller?

El taller m’ha canviat la manera de comunicar-me amb els meus fills. He après que ha de ser des del respecte i la calma, sense culpabilitzar i responsabilitzar a ningú. Amb diàleg per a poder solucionar sempre junts els conflictes.

2. Recomanaries el taller i per què?

Recomano el taller a tots els pares que en algun moment senten que això de ser pares els ve gran.
El recomano perquè he après que he d’ensenyar als meus fills amb l’exemple, amb els fets i no amb les paraules.

Soumaya

Que t’ha aportat aquest taller?
He après moltes idees, consells pràctics i estratègies educatives que podré dur a terme per a l’educació del meu fill.

Recomanaries el taller i per què?
En general a totes les mares i pares que els hi costi dur a terme el dia a dia de l’educació dels seus fills.
Perquè és molt important saber pràctiques i estratègies que ens ajudin

Amàlia

Que t’ha aportat aquest taller?

Poder reflexionar sobre aspectes que ajuden a millorar la relació amb els fills i que sovint passem per alt a causa de les preses, el poc temps i la rutina. Donar importància a la manera de “com” es fan les coses, com ens comuniquem. Poder exposar i parlar d’experiències personals.

Recomanaries el taller i per què?

A tots els pares i mares per tenir una relació de més qualitat amb els seus fills, a tots els mestres i professionals que treballen dia a dia amb infants perquè els podrien entendre millor i fomentar la seva autoestima.

Sandra
Que t’ha aportat aquest taller?
Ajuda i eines positives per educar millor als nostres fills, ens recorda educar amb amor, ajuda a recapacitar sobre el paper que tenim com a pares.

Recomanaries el taller i per què?

A tot el món que pugui assistir, ajuda a ser més positius, és recomanable per a totes les famílies, així ens oblidem de l’estrès del dia a dia.

Deixa un comentari