Les She’s participen al Rough Diamonds

El passat dissabte de 16 de març, el grup de noies del taller de dansa urbana, les ‘She’s, van participar del festival “Rough Diamonds”, el 7è concurs de dansa urbana de la ciutat de Barcelona, on noies i nois “bojos” per ballar van demostrar el seu talent.

El Parc de la Trinitat es va omplir de Hip hop, K-pop, shuffle, funky, break… sense importar l’estil, molts joves van transmetre la passió pel ball. El grup She’s van defensar a la perfecció la coreografia ideada per Berto Bare i que portaven treballant intensament.

A banda de descobrir les bandes en competició (en les categories “Júnior” -per a grups amb components d’entre 12 i 15 anys- i “Absoluta” -amb membres d’entre 16 i 20 anys-), vam poder participara la Masterclass de Body percussion i de gaudir d’una exhibició de la companyia de dansa Artenea, formada íntegrament per persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de trencar barreres i estigmes a través de la dansa i d’arribar a la veritable inclusió en el món de les arts escèniques. En aquesta ocasió, Artenea va presentar una versió curta de la peça de dansa contemporània “La Llorona”, inspirada en un conte de Clarissa Pinkola sobre el corrent creatiu femení.

La celebració també va comptar amb un servei de traducció simultània a llengua de signes, gràcies a la col·laboració de l’entitat Àgils. Tampoc no van faltar els premis on es valorava la posada en escena, la tècnica, la coordinació, el missatge i l’originalitat. Els premis pels grups guanyadors incloïa entrades a festivals com Urbance o Hot Steps Steps, codis de visionat a la plataforma Filmin, entrades per a l’Skating Club Barcelona, i sessions de fotografia i vídeo a diferents equipaments juvenils de la ciutat. I no només es limitaven a això, sinó que a més, les millors coreografies podran ser proposades per ser presents en espais barcelonins d’exhibició de dansa, com ara les festes de La Mercè.

Tot això va comportar que els participants estiguessin al 100 per cent dalt de l’escenari i ho posés molt difícil al jurat. La jornada es va tancar amb una sessió de música dinamitzada per dos joves DJ que van amenitzar tota la jornada amb els hits més actuals.

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari