L’experiència dels nois i noies de l’institut Montjuïc en el Jardí Botànic

Inés Gómez

Hola Em dic Inés. Vaig a primer B de l’institut Montjuïc. Us parlaré d’un projecte que vam fer en el primer trimestre; un itinerari  des de l’institut fins al Jardí Botànic de Barcelona.

El primer que vam fer va ser una excursió  al Jardí. Em va agradar molt perquè vam anar a l’hivernacle i ens van ensenyar moltes flors i plantes.

A les següents sessions vam fer un itinerari utilitzant el Google Maps. A mi em va estressar una mica perquè tota l’estona s’esborrava però al fnal ho vaig aconseguir amb l’ajuda del grup.

També vam anar  al Fossar de la Pedrera que està a dalt de tot. Els monitors, el Gerard i en Víctor, eren molt amables perquè sempre ens ajudaven.

En el meu grup érem 6: la Nathalie, el Calú, el Marc, La Keiska, l’Artur i jo.

 

Tanya Hernández

El 16 d’octubre vam fer una excursió al Jardí Botànic, ens van ensenyar les seves parts, com tot està repartit per continents vam anar per parts.

Al cap d’uns dies van venir uns treballadors del Jardí i ens van guiar per un camí per on mai havíem anat. Vam caminar fins dalt de la muntanya, les vistes eren precioses. Ens van ensenyar unes fotos de com era Barcelona des d’allà fa uns anys i ha canviat moltíssim!

El dia que ens tocava projectes van venir un altre cop el Víctor i el Gerard, els treballadors del botànic, el projecte que havíem de fer el meu grup no ens sortia i no ho vam saber fer bé.

També havíem de fer un Power Point d’una planta i estic contenta d’aquell treball perquè ens va sortir genial.

 

Alejandra Alba

El primer dia que van venir els nois del Jardí Botànic, vam anar al punt més alt de la Muntanya de Montjuïc. Va molt divertit. El que més em va sorprendre va ser que vam veure un fòssil de fa moltíssims anys.

En les altres sessions vam fer un itinerari cada grup i una explicació de les pedreres, Masia de l’Esparver, Jardí Botànic. Gràcies al Gerard i en Víctor he après moltes coses de les plantes.

A mi m’ha semblat una experiència diferent, divertida i molt guai! Us la recomano!

 

Lídia García Gutíerrez

La meva experiència ha estat molt divertida. Vam fer una excursió a un punt de la muntanya de Montjuïc que es veia des de la porta de l’institut. Pujant per la muntanya ens vam anar parant en els punts que ens van assignar; les alzines, la masia de l’Esparver, etc.

A mi, em va agradar molt l’olor d’un fruit taronja que vam trobar al principi de la ruta. Quan ens vam endinsar en el jardí, em vaig sentir molt relaxada escoltant els ocells i alguns altres sons relaxants. No m’importaria repetir aquella excursió tan agradable.

 

Àfrika Yago

A mi no m’agraden molt les plantes però quan vam anar al Jardí Botànic em van interessar una mica més. Jo ja havía anat altres vegades.

El Gerard i el Víctor ens van ajudar molt, a mi personalment, em van caure molt bé.

També em va semblar molt interessant fer l’itinerari però a mi em va costar bastant. Les excursions em van encantar. De vegades algunes classes eren una mica avorrides, això no ho puc negar!

L’excursió que més em va agradar va ser la de la roca de fòssils, l’explicació va ser molt interessant.

Deixa un comentari