Maig i Juny: activitats intenses a l’Espai de Trobada

L’Espai deTrobada acull una sèrie de tallers a partir de les propostes i suggeriments que els i les joves ens han fet. La majoria dels tallers es basen en l’aproximació cap a diferents arts: des de la música fins l’expressió corporal. Tenen un format d’un única sessió, d’una hora i mitja o dues, que permet tastar diferents plats en un menú bimensual molt variat. Així, els i les joves a partir de 12 anys podran aprendre alguna cosa concreta com per exemple: fer tatuatges de henna, composar fent beatbox o aprendre a ballar bachata. Altres permeten aprofundir sobre diferents temes de molt d’interès  en l’adolescència, com són la sexualitat i el consum de cànnabis, sovint envoltats de mites i informacions errònies, de les que parlarem en profunditat. Altres, permeten l’aproximació a alguns estils musicals, com el taller de rumba, on les palmes, la percussió, el ball i el gaudi estan ben assegurats. Amb aquestes propostes es pretén que el jovent pugui tastar algunes de les activitats i animar-se a aprofundir en aquestes. Qui sap si d’aquests tallers d’un dia en pot sorgir un cicle?

Us animem a apuntar-vos! Tots són gratuïts i cal inscripció prèvia, que es pot fer presencialment a les oficines de La Bàscula, via telefònica, trucant al 934 224 300 o enviant whatsapp  al 682 642 116. També es pot fer la inscripció via correu electrònic espaijove@labascula.cat.

La NIT JOVE també és una activitat del juny, però cal fer-li un espai a banda, donada la idiosincràsia de l’esdeveniment. Aquest any 2018 tindrà lloc la segona edició de la Nit Jove, que representa una jornada dedicada a l’oci nocturn per a persones a partir de 14 anys. La proposta és múltiple i persegueix l’objectiu de fer simultànies diferents activitats que potser de manera habitual no es donen conjuntament. Per exemple, les batalles de gallos que estan organitzant un grup de joves vinculats a La Bàscula, donaran banda sonora als partits campionat de futbol, tant masculí com femení. El saló de jocs interior representarà un espai d’interacció i jocs analògics, alhora que un karaoke animarà a cantar a tothom qui vulgui. La masterclass de zumba farà ballar els cossos més animats, que s’hauran vestit, potser, amb la samarreta d’obsequi que obtindran totes i cadascuna de les persones que s’apropin a viure la Nit Jove. A més d’aquest regal, altres  sorpreses i premis hi hauran. Més enllà del grau d’expertesa o de talent, aquesta nit obre l’acció per viure l’oci nocturn d’una manera diferent. I en el cas que no es vulgui participar de manera activa en les activitats, també tenim una altra opció que nor requereix tant de “moviment” i és venir a la Burger Party, sopar popular a l’exterior, que representarà un espai de socialització i vincle entre totes els i les assistents a La Bàscula.

Així que ja saps, reserva el divendres 29 de juny i inscriu-te a:

http://www.labascula.cat/nit-jove-2018/

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari