Març feminista!

En motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, li posem encara més èmfasi al feminisme, conjuntament amb el servei Aquí t’Escoltem. Hi haurà activitats diverses: tallers de preparació de pancartes i xapes per a la manifestació, sex game feminista, activitats per reflexionar al voltant de la sexualitat i moltes més.

El bar acollirà l’exposició fotogràfica de la jove fotògrafa Laura Otero, on es mostren retrats de dones, acompanyades de frases que argumenten la pregunta: Ets feminista?’ ‘Si, és clar!’ Amb aquesta expressió artística es vol mostrar la reflexió col·lectiva de treballadores i dones que estan a peu de carrer fora de qualsevol estereotip.

Us convidem a venir durant tot el mes a veure les fotografies i especialment el dia 5 de març, en què es farà la inauguració de l’exposició i coincideix el Concert Hivernacle en clau de dona, la cantautora Núria Durán ens delectarà amb els seus temes. Us esperem!

I en el marc del festival Barcelona VisualSound,  realitzarem una mirada crítica als videoclips que perpetuen els estereotips de gènere, en contraposició a altres que desafien la “mirada masculina”, amb l’activitat Videoclips i estereotips.

Pots veure tota la programació d’activitats al web www.labascula.cat

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari