Mostra de Cultures del Món al barri de la Marina del Prat Vermell

La celebració s’emmarca en el projecte de fi de curs del projecte Imagina’t del proper 6 de juliol

El projecte Imagina’t/ La Marina del Prat Vermell creix i vol ampliar la seva acció a les famílies i a la comunitat, per això han posat en marxa una mostra d’activitats culturals que se celebrarà el proper 6 de juliol a partir de les 17 h a la plaça Falset on es podrà veure la diversitat que hi ha al barri de la Marina.

Des del projecte han contactat amb els Gegants de la Marina que recorreran els carrers amb les seves gralles, gegants i capgrossos, sense que hi falti el d’en Paco Candel, el nostre il·lustre veí. La Biblioteca que porta el seu nom portarà un conta-contes. A més, es faran diversos maquillatges del món als més petits.

L’associació Guineana-Catalana Hijas de Bisilia participarà a la mostra amb balls ancestrals,  l’Espai Jove La Bàscula amb una actuació de Rap, l’Esquirol amb un projecte musical català i des del Tablao de Carmen un grup d’artistes col·laboraran amb una presentació.

Amb tot això el projecte Imagina’t/ la Marina del Prat Vermell vol posar en pràctica el seu objectiu general; donar suport i estimular el desenvolupament educatiu, social i cultural de la comunitat.

 

Projecte Imagina’t/La Marina del Prat Vermell

Deixa un comentari