Nous tallers per a joves a La Bàscula

Ja estan obertes les inscripcions als tallers de primavera de l’Espai Jove La Bàscula. Twerk, còmic, graffiti, decoració de gorres, maquillatge i guitarra flamenca són les noves propostes per al trimestre d’abril a juny de 2017. L’equipament amplia així la seva oferta de tallers per a adolescents i joves menors de 30 anys. Aquests nous cursos ofereixen la possibilitat als joves d’ampliar els seus coneixements i desenvolupar les seves inquietuds creatives. A part d’aquests nous tallers, es consoliden en la programació per a joves, hip hop, loop en viu i teatre.

En paral.lel als tallers dirigits exclusivament a joves, la programació per a aquest nou trimestre inclou els ja clàssics cursos de música: baix, guitarra elèctrica, bateria i cant. Es tracta de grups reduïts de màxim 6 alumnes als tallers instrumentals, possibilitant un aprenentatge més dirigit i personalitzat.  I com a complement als tallers, amb l’objectiu de fomentar la creació musical i la generació de nous grups de música, La Bàscula ofereix als alumnes la possibilitat d’incorporar-se als combos, així com poder gaudir de forma gratuïta de les sales de l’equipament per assaigs individuals.

Pagament amb Bàsculos
Una altra novetat d’aquest trimestre és el pagament. Aquest trimestre a part de amb euros, alguns tallers es podran pagar amb Bàsculos. Els usuaris podran abonar els tallers col.laborant en les activitats de La Bàscula. Aquesta fórmula s’inspira en els bancs del temps, on no hi ha intercanvis monetaris, sinó que els usuaris intercanvien serveis. Un bàsculo és doncs una hora del teu temps invertida ajudant en les activitats de l’Espai Jove La Bàscula amb allò que saps o t’agrada fer.

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari