Per quan tornem a començar!

Portem ja molts dies confinades, totes tenim moltes ganes de sortir i tornar a la normalitat, o almenys a allò que enteniem que era, veure els amics i les amigues, anar a classe, passejar al carrer  sense restriccions, poder anar a comprar a les botigues o sortir fora de Barcelona. Són dies complicats i hem de ser pacients per tal que tot això que tant desitgem arribi quan abans millor.

Aquest mes de juny volem posar en valor la tasca de totes aquelles persones que no han parat de treballar per tal de cuidar als veïns i les veïnes del barri, xarxes de suport mutu que són tan necessàries en moments tan complicats com els que estem vivint. Aquestes són les persones que fan que el barri de la Marina sigui especial.

Com a serveis juvenils que som també volem oferir-nos i visibilitzar-nos davant del barri. Tenim moltes ganes de tornar a posar en maxa els nostres projectes i treballar a peu de carrer, que és el que ens agrada. Tot i així, podem dir que no hem parat, proposant als joves tota mena d’activitats a través de les xarxes socials i procurant acompanyar-los en tot allò en que bonament podíem.

Però sobretot, som conscients que la feina de veritat comença ara, estant allà per als joves. La nostra tasca serà la de fer un acompanyament de qualitat als joves per tal que tornin aquells hàbits que han quedat una mica abandonats, escoltar-los i aconsellar-los emocionalment quan ho necessitin i fer-los veure que de tot això n’hem d’aprendre moltes coses.

Som molts serveis organitzats que, encara que no ho sembli, fem molta tasca al barri. Som educadors i treballem cada dia per acompanyar als joves en tot allò que necessitin. Utilitzeu-nos i busqueu-nos sempre que hi creieu.

Des dels educadors de carrer que volten pel barri, les JIP que es troben cada dia a l’institut, el Punt d’informació Juvenil que té recursos per tot,  l’Aquí t’escoltem que fa atenció individual i grupal, fins als equipaments de La Bàscula, l’Imagina’t i Química. Entre totes podem fer molta feina i molt bona, som un recurs molt valuós.

Tenim moltes ganes de veure-us i fer barri de nou!

Deixa un comentari