Primer dia a l’Escola Enric Granados

dav

El primer dia d’escola és un dia molt especial. La nit d’abans no podem dormir perquè estem molt nerviosos. Alguns tenim por d’adormir-nos al matí i fer tard! És un misteri saber qui serà el nostre tutor. Tenim ganes d’estrenar el material escolar i de veure i olorar els llibres nous. Tenim il·lusió de retrobar els amics d’escola i molta curiositat per si ve algun company nou.

El primer dia sempre ens deixen seure en el lloc que volem. És el dia que passa més ràpid de tots.  A més, encara no ens posen deures. Tots volem saber quin horari tindrem! Quan arribem a la classe a vegades ens sentim una mica estranys, perquè ja ens havíem acostumat a la classe anterior.

El que més ens agrada de la nostra escola son les festes que celebrem. També ens agrada que els nens que arriben nous i no saben parlar la nostra llengua l’aprenen molt ràpid. Ens encanta fer jocs a la classe i en agrada moltíssim quedar-nos a dinar i poder jugar després. A vegades quan hi ha una celebració ens donen fanta i gelat!

Altra cosa que també ens agrada moltíssim és les excursions, i a vegades, quan fem tallers de Primavera pintem les parets del pati. Cada any d’una temàtica diferent!

Aquest any ja ens han dit que farem moltes coses: anirem de colònies, farem la sortida de tardor, farem tallers d’emocions, els nens de sisè faran teatre, els de cinquè participaran a la Cantània, farem activitats extraescolars, projectes de dansa i moltes altres sorpreses.

Acabem de començar l’escola i no sabem com anirà el curs, ni com acabarà, però segur que serà una gran aventura.

Si el primer dia és així d’emocionant, com serà l’últim? Us desitgem un bon curs a tot el barri de La Marina.

Alumnes de 5è

Deixa un comentari