Projecte Aula Respir Familiar

L’Aula de Respir  Familiar és un espai infantil  en el qual a través de la creació d’un espai còmode i tranquil, s’aplicaran tècniques no autoritàries d’educació fomentant l’autonomia de l’Infant, valors de convivència i educació emocional. Serà un espai infantil  amb diferents zones i racons de descans, joc i lectura.

L’Aula de Respir Familiar vol ser un espai d’acolliment i convivència, còmode i de confiança per a les famílies del barri, que ofereixi un espai de temps als progenitors, tutors/es, i ajudar a millorar la logística i salut familiar.

A més a més es preveu la realització d’una sessions familiars grupals que oferiran recursos per a l’educació emocional a les famílies, alhora que fomentarà la creació d’una xarxa de suport, llaços comunitaris veïnals.

El Projecte també contempla possibles derivacions de les famílies participants en altres recursos del barri i sessions individuals d’assessorament infantil i atenció familiar.
Analitzant les necessitats de les famílies del barri, el Casal La Vinya ha considerat necessària una línia d’actuació des de l’equipament.

L’aula tindrà lloc tots els dijous en horari de 17 h a 20 h al Casal de barri La Vinya. I està destinat a infants d’entre 3 a 7 anys.

Per més informació sobre les dates i el procés d’inscripció dirigiu-vos al Casal de barri de la Vinya.
C/Alts Forns, 87  93 331 44 40
www.cblavinya.org

Deixa un comentari