Propostes diverses als tallers d’aquest segon trimestre: música, dansa i expressió

Ens motiva l’expressió artística a través de diferents vies. A partir del 10 de desembre s’obren les inscripcions per aquest segon trimestre.

La música moderna és una de les nostres especialitats. Per això podeu renovar o inscriure-us de nou als tallers de baix elèctric, guitarra elèctrica, bateria o cant i formar part dels combos. També segueix taller de batucada, que a més de la percussió posa èmfasi també en el moviment corporal. Com a novetat pel que fa a la música i que diverses persones han sol·licitat tneim el taller de guitarra espanyola.

Els tallers joves (que poden pagar-se també amb  bàsculos) orientats a públic entre 12 i 29 anys posen l’accent en la dansa, doncs hi ha tres propostes: dansa urbana, shuffle i balls llatins (bachata, salsa, cubatón i altres). També es podrà seguir gaudint del taller de música electrònica, on fer bases o improvisar sessions en directe.

A més hi ha un altre taller que també persegueix l’objectiu de motivar l’expressió artística en un altre àmbit: el taller de disseny de personatges. Aquest consisteix en aprendre o perfeccionar el dibuix de personatges.

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari