Recollida solidària d’ulleres usades al Col·legi Alfageme

A la nostra escola estem fent un recollida solidària d’ulleres usades que ja no fem servir nosaltres. L’ONG que s’encarrega de recollir-les es diu Associació Mirades. Els nens i les nenes de 6è han tingut la sort de poder escoltar la Sandra, una de les tres sòcies fundadores de l’ONG, que els ha explicat com van crear-la, què fan i com subsisteixen.

Aquestes ulleres serveixen per retornar la visió a nens i nenes del Senegal i del Sàhara.

Els ha fet fer d’invidents durant una estona i sentir el mateix que senten les persones que ho són. A vegades, les persones no són invidents del tot, però tenen un grau de disminució de la seva capacitat visual que els impedeix desenvolupar-se normalment. Aquí és on entra la feina de l’Associació Mirades, aportant la feina dels oftalmòlegs, els optometristes i les ulleres, és clar!

Els nens i les nenes de 6è han pogut fer totes les preguntes que han volgut, resoldre tots els dubtes que tenien i aprendre moltes coses sobre el funcionament d’una ONG en general i sobre Associació Mirades més concretament.

Tothom que estigui llegint això i tingui ulleres a casa que ja no fa servir, que no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, el Col·legi Alfageme, i us indicarem on podeu portar les vostres ulleres. També podeu venir directament a portar-nos-les.

Deixa un comentari