Robòtica a l’escola el Polvorí

A l’escola aquest any hem fet robòtica i a tothom ens ha agradat molt, és molt divertit i hem après moltes coses.

La mestra ens proposava un repte i nosaltres construíem un robot amb el Lego WeDo, desprès ens gravàvem i explicàvem als companys/es el que havíem fet i al dia següent els miràvem i explicàvem la solució que havíem trobat.

El que més ens ha agradat ha estat treballar amb parelles, ha estat molt divertit i hem conegut molt a companys amb els que no parlàvem pràcticament mai.

També vam convidar un dia a tot els pares i mares i els vam ensenyar a fer robots i van al·lucinar de tot el que sabíem fer.

Els nens i nenes de primer cada vegada que ens veien fer robots amb el Lego, els feia molta enveja. La mestra ens va dir que seria bona idea fer unes classes amb ells per a ensenyar que era el que fèiem. Va ser molt divertit, els hi vam ensenyar a fer uns robots molt senzills i van quedar encantats, tant, que van voler repetir la classe varies vegades més. A nosaltres aquesta classe també ens va agradar molt, perquè vam compartir moltes coses amb ells.

Ens encantaria continuar amb aquest projecte de robòtica! L’any vinent ens han explicat que participarem en un concurs on estaran moltes escoles de Barcelona, serà molt emocionant. No sabem si guanyarem però ens fa molta il·lusió participar.

També farem un projecte de impressió 3D i podrem fabricar els nostres propis dissenys, com per exemple peces pels nostres robots, ninots… i també participarem en el Scratch Challenge en el que farem jocs, animacions amb scratch i participaran molts alumnes.

Volem animar a altres nens i nenes d’altres escoles a que també s’animin a fer robòtica i passar-ho molt bé.

 

Nens i nenes de 4t curs de primària.

Deixa un comentari