Sabies que?

Sabies que? …. el Casal de Barri Sant Cristòfol en col·laboració amb el Casal de Barri la Vinya organitza la primera Fira d’Intercanvi per a famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys del Barri de la Marina, el proper dissabte 16 de febrer de 2019 de 11h a 14h.

La idea és crear un espai per convidar a les famílies amb fills de 0 a 6 anys que vulguin intercanviar roba, joguines i materials d’ús útil per a aquestes edats per un preu simbòlic d’un euro.

La Fira vol promoure projectes considerats d’economia social i solidària que beneficien de forma directa a la ciutadania. S’aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi. Alhora és una bona manera de fomentar tant el consum conscient i responsable, com la prevenció de residus.

La Fira, és oberta a tothom, organitzat pel Casal de Barri Sant Cristòfol i accepta productes de segona mà o nous d’ús en nenes i nens de 0 a 6 anys.

Tot s’intercanvia a través del valor simbòlic d’un euro. O sigui cada peça de roba, joguina, bicicleta, llibre, estris de cuina, parell de sabates, gafes, etc. té el valor d’un euro.

La roba, les joguines i tot el material presentat ha d’estar net i en bon estat. L’organització del casal es reserva el dret de retirar les peces que consideri que no estan en bones condicions.

Es programaran també activitats de lleure amb la Marina Sona, TIAF i activitats sobre Salut i alimentació.

Per a participar en la Fira caldrà que les persones interessades s’inscriguin al casal abans del divendres 8 de febrer 2019, omplint un qüestionari amb el  Nom, cognoms, telèfon de contacte i tipologia d’objectes que portarà

Us esperem!

Més informació al Casal de Barri Sant Cristòfol,
C/ Bronze 5-7.
Tel 933316394
Facebook: Casal De Barri Sant Cristòfol

Deixa un comentari