Tornen les activitats presencials per a joves!

Si tens entre 12 i 20 anys, aquest  juliol tens l’oportunitat de gaudir d’una àmplia oferta d’activitats gratuïtes a La Marina, organitzades pels serveis juvenils Espai Química, APC, Punt Jip i Espai Jove La Bàscula.

Després de tot aquest temps de confinament, hem preparat unes activitats que no deixaran indiferent a ningú. La diversitat està garantida, trobareu activitats per jugar i riure, com la water party , l’escape room a l’aire lliure i la versió més divertida de diferents concursos de la televisió. Altres per gaudir de la cultura, com el cinema a la fresca. Donarem també embranzida a l’expressió artística amb l’stencil, serigrafia o el graffiti. Tindrem espais per aprofundir sobre temes com el feminisme i l’ecologisme. També podreu trobar tallers per moure el cos, com dancehall, volei, slackline, malabars i bodyperc i moltes més!

Consulta les activitats a  l’instagram de l’Espai Química i a l’agenda de l’Espai Jove La Bàscula.

Per apuntar-vos a les activitats cal omplir abans el formulari: Inscripció activitats joves juliol

 

Amb el col·lectiu de joves Mc‘s de La Marina i totes aquelles que es vulguin sumar a la party musical obrim un espai d’expressió al barri de la Marina. La Marina és Rap i això ho saben tots els joves participants que en el dia a dia són protagonistes dels concerts i espais d’assaig que tenim a la Bàscula.

Es tracta d’un concert amb els repertoris de cada un d’ells i finalitzat amb un micro obert!

Tot això en col·laboració amb la gent de BLOCK PARTY

LA MARINA és RAP i l’Open MIC ve per quedar-se!

 

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari