Un any més amb la música emergent de BCN

Des de la Bàscula apostem durant tot l’any, com a projecte de suport a bandes joves de la ciutat, per la música jove en directe.
Dos divendres al mes programem concerts de grups musicals que necessiten una plataforma per poder rodar el seu directe i projecte sonor.
A més estem coproduint amb el departament de joventut de la ciutat i diferents espais joves un festival anual, el Brot.

El Brot és un concurs de bandes joves que pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-les un altaveu que els serveixi per a conèixer.
És, a més, un projecte que promourà també la incorporació de noves bandes joves al circuit d’equipaments juvenils i musicals de la ciutat. Centres que ofereixen recursos per a la creació musical, disposen de bucs d’assaig, d’estudis de gravació i produeixen una activitat i una programació musical de qualitat.
Volem treballar per a la difusió de les bandes seleccionades, mitjançant els màxims mitjans de promoció i potenciant, d’aquesta manera, la música en viu.

Us convidem a consultar les bases i la resta d’informació, que trobareu al bloc. Animeu-vos a participar i feu-nos arribar la vostra música. Sigueu o no seleccionats per al circuit de concerts, en farem difusió al bloc!

Us hi esperem! Animeu-vos a créixer en el circuit musical de la ciutat amb el Brot!

Oberta convocatòria. + INFO a: http://lameva.barcelona.cat/festivalbrot/

Segueix-nos a Facebook Espai Jove La Bàscula.

Deixa un comentari